Scooterservicearnhem

Scooter leasen

Wilt u graag een nieuwe scooter kopen, maar heeft u daar op dit moment niet de financiële middelen voor? Dan is het leasen van een scooter iets voor u. U wordt volledig eigenaar van de scooter nadat u de scooter in termijnen heeft afbetaald. ScooterFlex biedt een eenvoudige configuratie zonder extra kosten. Inmiddels hebben al vele klanten dit gedaan bij Scooter Service Arnhem.

Scooters van diverse merken leasen

Scooterleasing is bij ons mogelijk voor alle merken bromfietsen, scooters en elektrische scooters, en begint bij €24,00 per maand / €0,79 per dag. Dit geldt voor de meest recente modellen met daarbij de onmisbare accessoires. Dit is uw kans om weg te rijden op uw ideale scooter van Vespa, NIU, BTC, Peugeot, Kymko, en meer merken.

Veel gestelde vragen over Scooter leasen

In plaats van in één keer te betalen, least u een scooter en betaalt u een maandelijks bedrag. In de meeste gevallen kunt u dan meteen op de scooter rijden. Voor het gebruik van deze betaaloptie wordt in de meeste gevallen rente in rekening gebracht; zorg ervoor dat u zich hier goed over laat informeren.

Financiële lease - u betaalt een (vast) maandelijks bedrag plus rente voor een vooraf bepaalde periode, en de scooter is meteen van u. Scooters zijn het meest typische voertuig voor dit type lease. Operationele lease - u betaalt een (vast) maandelijks bedrag plus rente voor een vooraf bepaalde periode, maar de scooter blijft eigendom van de leasemaatschappij. Scooters komen zelden voor deze vorm van lease in aanmerking.

Het rentepercentage varieert over de hele linie van 0 tot 15%. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van het rentepercentage en andere voorwaarden voordat u een leasecontract tekent.